9 Comments

  1. Brader Kecik
    09/05/2014 @ 12:27 pm

    Aku tengok Anarm dah guna gambar karikatur dia untuk gravatar..nampak sempoi gak..

    Reply

  2. Izzuddin Fauzi
    08/05/2014 @ 10:49 am

    Nak buat tempahan satu boleh tak hehehe?

    Reply

    • Azman Ishak
      14/05/2014 @ 2:51 pm

      hahah boleh boleh. tunggu tak bz boleh la. kalau dok bz… blog pon aku tak update. lol~

      Reply

  3. akubiomed
    07/05/2014 @ 1:34 pm

    Rajin melukis karikatur. Mentang-mentang printer baru. 🙂

    Reply

    • Azman Ishak
      07/05/2014 @ 2:22 pm

      hahahaha ini bukan kerana printer. ini pon mujur sebab glossy paper masih banyak lagi. 4R dan A4 pon baru beli stock. seronok bila kita ambik gambar, kendian print sendiri kat rumah, tengok hasil dia, macam mane noise boleh impact pada kualiti gambar. so dari sni kita dapat improvekan skill masa ambik gambar 😀

      Reply

  4. Azman Ismail
    07/05/2014 @ 12:00 pm

    Da boleh bukak booth kat Central Market nih heheheheheh…..

    Reply

    • Azman Ishak
      07/05/2014 @ 2:21 pm

      hajat kat hati aku ni, aku nak bukak galeri sendiri satu hari nanti. hehehe.

      Reply

  5. Mus
    07/05/2014 @ 9:27 am

    berapa lama siapkan satu karikatur bro?

    Reply

    • Azman Ishak
      07/05/2014 @ 2:20 pm

      kalau termasuk dengan inking process, boleh mencecah ke sejam. buat masa ni masih cuba nak dapatkan rentak sketching menggunakan komputer. tak berapa mahir lagi.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge