18 Comments

  1. akubiomed
    06/11/2013 @ 12:14 am

    Rajin conteng-conteng abam M.Nasir nih. šŸ™‚
    akubiomedĀ“s last blog post ..Celup celup di Sungai ChilingMy Profile

    Reply

  2. sweetkurma
    05/11/2013 @ 8:50 pm

    anak bongsu study yang ini rasanya hehe

    Reply

  3. sepol
    05/09/2013 @ 2:29 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. blogger lelaki
    03/09/2013 @ 3:41 pm

    seni memang halus..kita kena teliti dan rajin amali…
    blogger lelakiĀ“s last blog post ..Blogger Lelaki Jadi Mr Mama?My Profile

    Reply

  5. suka travel
    02/09/2013 @ 12:08 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  6. suka travel
    02/09/2013 @ 12:08 pm

    mana nak dapat perisian tu? saya baru beli samsung note10.1 nie.. tak habis explore lagii..
    suka travelĀ“s last blog post ..Booking Early is GoodMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      03/09/2013 @ 1:01 am

      aplikasi ni memang dah ade built in dalam samsung note. S-note nama dia.
      cer bukak tutorial s-none dalam note tu. ada macam2 function boleh buat.

      Reply

  7. azman
    02/09/2013 @ 10:53 am

    Tangan aku mmg tak berseni hehehe..
    azmanĀ“s last blog post ..Musim Buah Mata KucingMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/10/2013 @ 8:18 pm

      tangan tak bersni tak pe. janji outputnye boleh disenikan. hehehe kire oraite ape!

      Reply

  8. akubiomed
    01/09/2013 @ 9:44 pm

    Sudah lama tidak melukis dan tangan pun sudah keras. šŸ™‚
    akubiomedĀ“s last blog post ..Kongsi sikap positif dengan #UrMalaysianIsShowing #GoBeyond AstroMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      01/09/2013 @ 10:30 pm

      tu la bro. kalau lame tak prektis, skill memang kelaut jadi dia. hehehe

      Reply

  9. yusri
    01/09/2013 @ 7:12 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  10. yusri
    01/09/2013 @ 7:11 pm

    Sekarang ni sketch hanya boleh dibuat melalui smart phone atau tablet je. Tapi sejauh mana perbezaan dengan lukisan tangan. Admin tahu x?

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      01/09/2013 @ 7:25 pm

      perbezaan yang ketara adalah penggunaan material melukis dimana pengguna tablet menggunakan satu medium pen, namum boleh menukar2 ketebalan garisan, jenis pen, berus, bentuk mata pen dan sebagainya.

      berbanding dengan lukisan tangan biasa yang diaplikasi di atas kertas, kita memerlukan banyak pen atau tools yang menghasilkan sesuatu sketch.

      berbalik kepada asas, walaupun dilakar di atas kertas atau secara digital, hasil output mungkin perlu juga di digitalkan untuk kegunaan kemudian hari.

      Reply

  11. Mus
    01/09/2013 @ 2:31 pm

    seni ni bukan semua orang pandai..
    MusĀ“s last blog post ..Burung Bangau Dan Nelayan Mencari Rezeki BersamaMy Profile

    Reply

  12. faizalpj
    01/09/2013 @ 12:39 pm

    Kemaih

    Reply

Leave a Reply to yusri Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge