16 Comments

  1. titan
    06/01/2012 @ 3:22 am

    haha..apa punya mcd dahh macam nih..
    titan´s last blog post ..Pertandingan Pengalaman Kena Denda di SekolahMy Profile

    Reply

  2. stiejaa
    04/01/2012 @ 5:26 pm

    sabaq jangan ambil hari sangat
    stiejaa´s last blog post ..Best Treatment Methods for TermitesMy Profile

    Reply

  3. Aktiviti Sihat Hujung Minggu Ini | Hidup Biar Sedap
    03/01/2012 @ 12:22 pm

    […] Cik Kiah…. kita berombongan .   Pakcik Krueger yang kesoh denge McDonalds tu bolehlah cuba produk tempatan pula  dan Pakcik Mijie yang ada kamera besar gedabak tu jomlah […]

    Reply

  4. wazy
    02/01/2012 @ 4:16 pm

    Mcd sejak-sejak ni servis dorang teruk skit.maybe kesibukan sambut tahun baru 2012 la kot
    wazy´s last blog post ..Sinopsis Filem Papa I Love YouMy Profile

    Reply

  5. Nadri
    01/01/2012 @ 12:26 pm

    nampak gaya, penutup tahun 2011 yg tak berapa bagus tuu…
    Nadri´s last blog post ..Kiamat 2012? Masanya Semakin Dekat & RapatMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      01/01/2012 @ 10:22 pm

      sangat sadis penutup yang kecewa.

      Reply

  6. hafidz
    01/01/2012 @ 10:21 am

    kadang aku panggil McAss jer. hahaha.
    Susah kalo nak makan tempat yang “ada nama” ni.
    Bila da up skit bukan kisah pasal nak jaga hati customer. puiii~
    hafidz´s last blog post ..2012, Bersediakah Kita?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      01/01/2012 @ 10:21 pm

      aku rasa aku dah banyak kali kot maki hamun kat twitter. yang penting.. aku dah komen kat website mcD. tapi haram tak reply.

      Reply

  7. KNizam
    31/12/2011 @ 5:31 pm

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/12/2011 @ 5:48 pm

      kalau bako pagi tadi best gak kat FB.. konfem aku mencarut kat McD haha

      Reply

  8. Piratz
    31/12/2011 @ 5:24 pm

    Kat watermark gambar tue memang eja Slef-Outing ke pe?
    Piratz´s last blog post ..Alternatif Baru Mengubahsuai Facebook TimelineMy Profile

    Reply

    • syafiq_lomotech
      31/12/2011 @ 5:37 pm

      otak aku ada auto correct jadi self outing. crap.
      syafiq_lomotech´s last blog post ..I Would Finish In 2013My Profile

      Reply

      • Muhamad Azman Ishak
        31/12/2011 @ 5:49 pm

        hahahaha terbaek la.. erkk.. tadek butang like la kat komen ni.. aku nak like 10K

        Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/12/2011 @ 5:48 pm

      kekekeke… dah reply kat twitter kan. lol~

      Reply

  9. Kujie
    31/12/2011 @ 5:13 pm

    hahahaha……..ada org ngamuk tak dpt bekpes mekdi
    Kujie´s last blog post ..SedapMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/12/2011 @ 5:50 pm

      kecewa taw tak dapat makan mcmuffin dengan mekk… mek ape tah satu lagi yang macam kuih dorayaki tu… kecewa.. menciikkkk

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge