22 Comments

  1. titan
    25/11/2013 @ 9:00 pm

    hoho..anak-anak jadi mangsa la ni.
    titan´s last blog post ..10 minit berharga bersama DTOX Malaysia.My Profile

    Reply

  2. dayah
    22/11/2013 @ 10:43 am

    gambar cantik cantik…
    melayan habis tgk satu satu..
    dayah´s last blog post ..Skirt cantik untuk orang gemukMy Profile

    Reply

  3. MK Kimi
    18/11/2013 @ 10:47 pm

    Ceria bebenor muka along dpt main kat taman 🙂 Gambar second mcm over exposed je
    MK Kimi´s last blog post ..Harga Pasaran Nikon DFMy Profile

    Reply

  4. akubiomed
    01/11/2013 @ 4:37 pm

    Hujan-hujan tembak macro layan juga bro. 🙂

    Reply

  5. Izwan
    26/09/2013 @ 2:58 pm

    hujan2 pun sempat lagi tu nak berphotoshoot. BFF betul dua-dua AI ni ada saje kemana2.
    Izwan´s last blog post ..#MYBDAY Celcom First Prime Harga Diskaun!My Profile

    Reply

  6. blogger lelaki
    15/09/2013 @ 3:38 pm

    punya la semangat dia bw payung besar tu…hu3
    blogger lelaki´s last blog post ..Reblog Bersama Puteri Kasih Tentang KISSMy Profile

    Reply

  7. blogger lelaki
    15/09/2013 @ 3:37 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. Mus
    13/09/2013 @ 10:14 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  9. Faizalpj
    13/09/2013 @ 1:15 am

    Ingat tak jadi sebab hujan,mmg lebat hujan tu

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      13/09/2013 @ 10:14 pm

      hahahaah.. itu la pasai. dah berjanji dgn anak. maka bawak la jugak. kesian… semingguan mak ayah sebok mencarik rezeki. maka luangkan sejam dua dgn anak kat taman permainan pon dah memadai bagi mereka.

      Reply

  10. sepol
    12/09/2013 @ 3:36 pm

    rindu nak shoot ngan 50mm… uwaaaaaa
    sepol´s last blog post ..Peti pos misteriMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      13/09/2013 @ 10:17 pm

      ingat itu hari nak main TAGGING Blog, lame tak buat. boleh la buat lepas ni. kekeke.

      Reply

  11. Mohd Isa
    12/09/2013 @ 3:19 pm

    lawa-lawa semua gambarnya, meriah dah ada anak. dah makin membesar dorg ye. bilalah dapat ketemu.
    Mohd Isa´s last blog post ..Cara Merawat & Menghilangkan KelemumurMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      13/09/2013 @ 10:18 pm

      tq Isa. idak la lawa macam orang lain. cukup untuk aku dah le. hehehe. bile hang nak mai lepak KL? skang dah jadi etlit antarabangsa la katakan…

      Reply

  12. azman
    11/09/2013 @ 2:13 pm

    Aku terdelete semua gambar yg ambik hari tu,lagi pun ada 2,3 keping jek.
    azman´s last blog post ..Simpan file 15gb percumaMy Profile

    Reply

  13. Hairul Azni
    11/09/2013 @ 10:24 am

    Bokeh cantik..siap ada Exif untuk setiap gambar..saya pun boleh buat rujukan di sini..
    Hairul Azni´s last blog post ..Komisen Kesembilanbelas Dan Keduapuluh Dari Program Job Di RumahMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      13/09/2013 @ 11:22 pm

      tu la bang, tujuan saya tarok exif pon, sebab kalau saje2 belek, nanti kita faham ape silap kita dalam gambar tu. next, boleh diperbetulkan. untuk rujukan sendiri sebenarnya. hehehe

      Reply

  14. akubiomed
    11/09/2013 @ 12:30 am

    Cuaca hujan penghalang tetapi boleh ambil kesan air pada fauna dan flora. Mengancam efeknya.

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      13/09/2013 @ 11:23 pm

      ye bro. good idea. tapi masa tu kan, aku dok risau anak aku demam je. dia berlari tak hengat dah kat abah dia. selambe dalam hujan2 tu. hilang arah aku. hehehe anak super aktif

      Reply

Leave a Reply to akubiomed Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge