8 Comments

  1. Eqa
    31/08/2014 @ 1:13 am

    Salam,

    Info yg terdapat dalam blog en. AI ini sangat2 membantu sy dlm membaiki sebarang kekurangan didalam penyediaan dan pengisian blog sy.

    T.K

    Reply

  2. azahairi
    28/08/2014 @ 2:09 am

    Kalau cameraman memang susah nak ada gambar . Cuba2 lepaskan kamera tu kat org lain baru la kita ada dalam gambar tue . Selalunya kalau bagi camera kat orang yang jarang pegang camera endingnya fail la ….. so terpaksa la selfie kalau nak gambar sendiri . hahahaha ….

    Reply

  3. titan
    22/08/2014 @ 11:03 pm

    itulah..

    gua pun susah gak nak bergambar.

    asyik terpejam aje mata.

    haha

    Reply

  4. Hairul Azni
    21/08/2014 @ 12:26 pm

    Dah lama tak singgah rumah acik kujie ni..dah ada plan hujung bulan..tapi tak habaq kat dia lagi..

    Reply

  5. mai has
    19/08/2014 @ 12:44 pm

    musim raya ni makin menjadi2 lah jem nye skrg.huhuh…

    Reply

  6. aishah ahmad
    18/08/2014 @ 12:41 pm

    Parah jem kt KL

    Reply

  7. Kujie
    18/08/2014 @ 12:39 pm

    tak banyak pun gambar semalam tu…tak sempat nak tekan button dah gerak sana sini kejar anak..hehehe

    Reply

    • Azman Ishak
      18/08/2014 @ 12:48 pm

      hahaha kalau ikutkan, banyak mende nak bergosip semalam. tapi disebabkan dah lewat nak malam… jadi kene beransor le cepat.

      lepas sampai rumah.. berderet tengok mesej kat fb.. hahah ade orang tu, mengumpatttt kemain… amboi progremmer sorang tu. nak kene.

      Reply

Leave a Reply to Azman Ishak Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge