25 Comments

  1. Mus
    14/05/2012 @ 8:41 pm

    mudah nak tengok gambar kalau ada album begini..
    Mus´s last blog post ..Kereta Unik Di Sabah, Gabungan Kayu Dan KeluliMy Profile

    Reply

  2. ayu
    04/05/2012 @ 9:01 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. ayu
    04/05/2012 @ 9:00 pm

    hebat kan.. boleh reka theme… boleh buat duit tue… boleh reka website pulak… bijak mmg bijak..

    Reply

  4. wazy
    13/01/2012 @ 10:24 am

    Tak sabar nak tunggu theme tu release,hehe
    wazy´s last blog post ..Dapatkan Delicious Crispness Sekarang!!My Profile

    Reply

  5. ohcikgu
    12/01/2012 @ 3:53 pm

    teriingin nak ada photoblog. Tapi nanti dulu la. lom ada masa lagi.
    ohcikgu´s last blog post ..Semakan Penempatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) – Sekolah MenengahMy Profile

    Reply

  6. adamfaiz
    12/01/2012 @ 8:26 am

    Bagus ni.. nanti dah boleh la pass kat kengkawan..
    adamfaiz´s last blog post ..Hacker Anonymous Lumpuhkan Laman Porno Kanak-kanakMy Profile

    Reply

  7. muhammad fakhruddin
    10/01/2012 @ 10:50 pm

    Mantop, cuma saya bukan kaki kamera *sedih*

    Tapi boleh guna untuk buat blog kawan 🙂
    muhammad fakhruddin´s last blog post ..Al-Fateh Alaf BaruMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:13 am

      Eh… kalau bukan kaki kamera pon tak pe. second version untuk megazine style. ade thumbnail automatik 😀

      Reply

  8. Faizal
    10/01/2012 @ 8:54 am

    Mantap dah ni, kena tune sikit2 je lg, sng ke buat template ni?
    Faizal´s last blog post ..Instagram photos from the past 7 daysMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:13 am

      Terima kasih atas komen anda 😀

      Reply

  9. brohai
    09/01/2012 @ 9:42 pm

    kreatif dan menarik bro.teruskan usaha.

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:13 am

      Terima kasih :p

      Reply

  10. cikgu hairul
    09/01/2012 @ 2:06 pm

    wah semakin maju ke depan. Semoga bro ada masa utk siapkan semuanya. Sedang menunggu…
    cikgu hairul´s last blog post ..Travelog Cuti-Cuti Malaysia Bukit Tinggi 7 Januari 2012My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:14 am

      Dah siap dah.. hari ni nak tengok bug test. kalau ade bugs boleh la komen sebelum di released nanti. TQ~

      Reply

  11. Mohd Isa
    09/01/2012 @ 1:55 pm

    pergh, mantap la abe ni…nak sign..erk
    Mohd Isa´s last blog post ..Tenik SEO Blog – Kepentingan Heading 1My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:14 am

      meh sain kat perut ndak…??? hahaha

      Reply

  12. Kujie
    09/01/2012 @ 11:43 am

    wahhhhhhhhh………..eh encik, tahun lepas pun rasanya kak jie ada request benda ni

    tapi………..kalau kita buat ikut selesa diri sendiri, lagi baik, kan

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:15 am

      sorry la kak jie.. mungkir janji sampai setahun. hahaha.. so sekarang dah hampir siap dan dah pasang. boleh kasik pendapat mana perlu tukar ye. tq~

      Reply

  13. Piratz
    09/01/2012 @ 11:13 am

    fuiyoooo….
    Piratz´s last blog post ..Apakah Itu Ultrabook?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:16 am

      *gatei bawah le tu!

      Reply

  14. Affan Ruslan
    09/01/2012 @ 10:54 am

    waiting to be released. hehe.
    Affan Ruslan´s last blog post ..Kos Haji Semakin Rendah Dengan DinarMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/01/2012 @ 9:16 am

      aiseymen… aku buat themes tak lawa der.. untuk pakai sendiri je kot. aku bukan designer 😀

      Reply

Leave a Reply to Kujie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge