18 Comments

  1. nubieo
    19/01/2013 @ 3:37 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  2. nubieo
    19/01/2013 @ 3:37 pm

    cantiknye….
    saya teringin nak ambil samyang UWA tapi belom mampu…huhu
    nubieo┬┤s last blog post ..Web Site Hosting – Tips For Choosing The Best Service ProviderMy Profile

    Reply

  3. MyJourneyMyPhoto
    04/01/2013 @ 12:40 am

    jom layan 35mm sama sama ­čÖé
    MyJourneyMyPhoto┬┤s last blog post ..My Journey : Kuala Lumpur Orchid ParkMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/01/2013 @ 12:43 am

      wallamakkkk… orang tu layan 35mm la sekarang.. bile nak layan tu bro? hehehe.. jom jom. tapi bukan dalam minggu ni la, pasal nak balik kampung, mak nak buat cukur jamboi anak.

      Reply

      • yam
        12/01/2013 @ 5:40 pm

        testing dari links

        Reply

  4. papa mifz
    03/01/2013 @ 6:06 pm

    cantek gambar tuh…terbaik…

    Reply

  5. Mus
    02/01/2013 @ 11:36 pm

    kalau pc saya confirm hang buat gambar mcm ni..
    Mus┬┤s last blog post ..Habiskan Masa Cuti Sekolah Bersama Anak-AnakMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/01/2013 @ 12:46 am

      pc saya nak kata hang tu, tak jugak la.. tapi agak slow skit masa gambar sedang diprocess. ­čśÇ

      Reply

  6. Kujie
    02/01/2013 @ 10:21 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  7. wazy
    02/01/2013 @ 8:46 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. wazy
    02/01/2013 @ 8:45 pm

    Cantik gambar tu,boleh hilang segala tension
    wazy┬┤s last blog post ..Wordless Wednesday #45My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/01/2013 @ 12:45 am

      aku tak berapa nak layan sangat panorama. hehehe.. tapi sebab alang-alang dah datang, maka prektis la pembelajaran.

      Reply

  9. muktasim
    02/01/2013 @ 2:45 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  10. muktasim
    02/01/2013 @ 2:43 pm

    terbaik la.. kalau langit cantik time ni mesti lagi dramatik gambar ni.. berat nak tampung 59keping gambar ni..
    muktasim┬┤s last blog post ..Gambar di Pesta Penang 2012My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/01/2013 @ 2:46 pm

      memang berat gak bro. tapi masih mampu pc kat rumah tu, walaupon i3 je. tadek la lembap sangat, pasal setiap keping cuma pakai 8MB saiz je. gambar tadek nak adjust ape pon, tu nampak buruk skit. lemah nak editing hardcore.. hehehe!

      Reply

  11. cikgu naman
    02/01/2013 @ 11:06 am

    wah cantiknya bro..

    kalau ada iPhone 5 dah boleh guna funtion panorama..hehe
    cikgu naman┬┤s last blog post ..WW-Mana Sang Kancil?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/01/2013 @ 12:35 pm

      hehehe… tangkap gambar pakai henpon, amatlah tidak layan.. hehehe~ kalau nak cepat je, baru pakai henpon. kalau nak layan feeling, kene tengok dalam viewfinder. baru rasa feel dia tu. ­čśÇ

      Reply

Leave a Reply to cikgu naman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge