Ada orang buat duit dengan blog katanya. Tapi pada aku pulak, aku buat masa depan dengan blog. Blog bagi aku bukanlah satu subjek yang priority sebab ianya bukan mata pencarian. Ia sangat lain untuk mereka yang jadikan blog sebagai sumber pendapatan.

Hari bukan nak bebel pasal blog mahupon pendapatan. Cume nak tulis, yang aku rasa kerjaya aku sekarang sangat osem. Dalam masa yang sama penuh dengan cabaran. Tapi, tak pasti sama ada bulan ni dapat kenaikan gaji ke idak? Kalau bercerita pasal kesah opis, memang banyak rumors.

Jarang-jarang dan sangatlah RARE kalau aku pose gambar sendiri kat blog… konon-konon buat kerja atau sebagai jantan tergedik *hahahaha*. Gambar di atas memang lakonan semula. Sebenarnya aku sedang menguji aplikasi camera untuk IOS diberi nama “PhoTWO“. Aplikasi ni menggabungkan kamera hadapan dan belakang dalam satu imej.

Aku rasa macam hebat pulak. Jadi aku cube la. Kemudian terus liveblog menggunakan EMAIL dan JETPACK. Nkorang pernah cube? Jap nak tengok jadi ke idak….

“…… Bunyi cengkerik!!!”

Thanks,
Azman Ishak.