18 Comments

  1. yusri
    28/06/2014 @ 12:02 am

    Lakonan sangat menjadi bro. Apa pun bro memang terrer bab it ni.

    Reply

  2. montana
    20/06/2014 @ 5:03 pm

    salam singgah noo broo..blog bro memang kemaih laa..sempoi..kacak macam tuan dia jugak heh heh heh

    Reply

    • Azman Ishak
      24/06/2014 @ 10:11 pm

      salam kembali. terima kasih mai singgah no

      Reply

  3. Brader Kecik
    17/06/2014 @ 1:20 pm

    Nanti nak cuba apps ni..lakonan semula yang real bro..

    Reply

  4. Hairul Azni
    17/06/2014 @ 1:19 pm

    Haha..lakonan semula ye bro..

    Reply

  5. Iskandar
    17/06/2014 @ 9:08 am

    Bukan senang nak dapat kerja yg kita suka. Kadang2 kita suka, boss kita pulak teruk.

    Apapun, congrats bro

    Reply

    • Azman Ishak
      17/06/2014 @ 4:46 pm

      begotulah perjalanan kalau kerja makan gaji. boss baik, tapi rakan sekerja pulak macam hampages. dan itu semua cabaran untuk terus kuat berusaha

      Reply

  6. azman
    14/06/2014 @ 9:38 am

    Krik..krik..sedang scroll sampai bawah 🙂

    Reply

  7. Sham Hardy
    14/06/2014 @ 5:01 am

    ini semua poyooooooooooo #LOL

    Reply

  8. Kujie
    13/06/2014 @ 6:18 pm

    kan tadi dah cakap…ini blogger level tinggi….. cari duit bukan canang2 kat blog
    ha ha ha…tak mau komen panjang mcm tadi takut tak lepas nak submit

    Reply

    • Azman Ishak
      13/06/2014 @ 7:27 pm

      hahahahampages acik ni. hamboiii dari facebook sempat dia terjah kat sini plak. hahaha.

      p/s: pasai pa tah plugin commentluv tak keluaq entri orang. heran.

      Reply

  9. Kujie
    13/06/2014 @ 6:17 pm

    cubaan komen kali ke dua.
    tadi tetiba keluar page not found

    Reply

  10. akubiomed
    13/06/2014 @ 5:09 pm

    Kerja rajin-rajin. Ini namanya ber-selfie sambil bekerja. 🙂

    Reply

    • Azman Ishak
      13/06/2014 @ 7:28 pm

      hhahaha, rasa jakun kejap dengan apps ni.

      Reply

  11. Mus
    13/06/2014 @ 3:00 pm

    bro memang awesome!~

    Reply

    • Azman Ishak
      13/06/2014 @ 7:28 pm

      bile nak ambik lesen fotobesar? nak bagi.. nak ke tak? 😀

      Reply

Leave a Reply to akubiomed Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge